Search Site

OP WERKDAGEN VOOR 17.00 UUR BESTELD IS ZELFDE DAG VERZONDEN | ALTIJD GRATIS VERZENDING

Retouren

Ruilen of Retour Nemen

Is jouw artikel toch niet wat je ervan verwacht had? Dan willen we je graag tegemoet komen door je aankoopbedrag terug te storten, het item te ruilen voor een andere maat of kleur of je een nieuw product uit te laten kiezen. Dit is alleen mogelijk als er géén gebruik van is gemaakt en het product nog in officiële staat is. Je stuurt een mail naar retour@ravedmusthaves.com en meld ons je retour. Als wij toestemming geven, sturen wij het retourformulier naar je toe en kun je jouw musthave terugsturen naar ons postadres: Harrie van de Venstraat 5, 5388 CT in Nistelrode, Nederland. Retourneren of ruilen gaat op eigen kosten, daarbij dien je het pakketje te frankeren bij een postkantoor. Let daarbij op dat ons adres duidelijk vermeld staat en jouw eigen adres niet zichtbaar is om te voorkomen dat je het weer bij je thuis bezorgd krijgt en het pakketje opnieuw moet frankeren. Mocht je een pakketje willen ruilen dan mag je dit aangeven op het retourformulier en dan sturen wij de juiste maat gratis naar je toe zodra je retourpakketje bij ons binnen is. Je kan er ook voor kiezen om het item opnieuw te bestellen op de site zodat je er zeker van bent dat je jouw maat ontvangt en deze niet is uitverkocht als jouw retourpakketje binnenkomt. Je mag het pakketje ook gratis retour brengen naar onze winkel in Nistelrode, dan hoef je geen retourformulier aan te vragen en is alleen de pakbon meenemen voldoende. Onze winkel is op maandag, dinsdag en zondag (met uitzondering van koopzondagen) gesloten.

 

  • Oorbellen mogen niet retour i.v.m. hygiëne.
  • Een retour dient binnen 14 dagen vanaf het moment van thuisbezorging bij ons terug te zijn. Zorg daarom dat je op tijd je retourformulier aanvraagt. 

Mocht je er zeker van willen zijn dat jouw retour op tijd bij ons terug is kan je er voor kiezen om het pakketje aan te laten tekenen.