Search Site

OP WERKDAGEN VOOR 17.00 UUR BESTELD IS ZELFDE DAG VERZONDEN | ALTIJD GRATIS VERZENDING

Shoppen

Shoppen op Raved Musthaves

Kijk lekker rond op de site en maak gebruik van verschillende categorieën, zoals: armbanden, oorbellen, fashion finds, etc. om zo specifieker te zoeken naar jouw perfecte Musthave(s)!
Tijdens het shoppen kun je onze Musthaves filteren op kleur, maat en prijs om het nog makkelijker te maken voor jezelf.

Heb je iets leuks gevonden? Selecteer dan de juiste maat (indien van toepassing) en klik vervolgens op ‘in shopping bag’. Je kunt gewoon verder winkelen of gelijk doorgaan naar de ‘checkout’ om direct af te rekenen door te klikken op de ‘ga door naar afrekenen’-knop.

Betaling:

Op Raved Musthaves kun je op de volgende manieren betalen:

-          iDEAL

-          Paypal

-          Mister Cash

-          Fashioncheques

-          Overboeking

Wij nemen de bescherming van jouw betalingsgegevens erg serieus en deze zijn dan ook veilig bij ons. Deze gegevens worden daarnaast gecheckt op fraude door onze betalingsverwerker.

Een Kortingscode gebruiken:

Je kunt je kortingscode toepassen tijden het uitchecken. Klik op de knop ‘toepassen’ om de korting te verrekenen. Kortingscodes zijn vaak afhankelijk van verschillende voorwaardes en zullen niet werken als de code niet aan deze voorwaarden voldoet. Je bent zelf verantwoordelijk voor het toepassen van je kortingscode. Ben je het vergeten en is je bestelling al betaald? Dan kunnen we hier helaas niets meer aan veranderen. Je kunt per bestelling maar één kortingscode gebruiken.

Verzending

Ben je klaar met shoppen, is de betaling ontvangen en heb je je adres gegevens juist ingevuld? Dan verzenden wij jouw pakketje zo snel mogelijk. Een bestelling voor 17:00 uur wordt dezelfde dag verzonden en met een beetje geluk heb je jouw pakketje dan de volgende dag al in huis! Bij Raved Musthaves verzenden we met PostNL en is verzending binnen Nederland altijd GRATIS! Yes! Woon je niet in Nederland? Selecteer dan het land waar je woont om te kijken wat de verzendkosten bedragen voor het desbetreffende land.

*Binnen Europa verzenden wij ook met PostNL op een franco exclusief rechten basis. Dit houdt in dat wij alleen zorg dragen voor de betaling van de verzending en dus niet van rechten, belastingen en overige bij invoer verschuldigde heffingen en kosten van de te vervullen douaneformaliteiten. Klanten van buiten de EU betalen geen BTW over de gekochte goederen.