Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Black Friday

Save the date for Black Friday at Raved Musthaves!

December is voor veel mensen een dure maand. Door nu al een beetje slim in te kopen, kun jij jezelf veel geld besparen. Ben jij klaar voor Black Friday? Ready, set, shop! Wil je een statement maken in je nieuwe lievelings outfit gebaseerd op de laatste trends?! Dat kan! Op VRIJDAG 29 NOVEMBER is het Black Friday en om dit te vieren geeft Raved Musthaves van 29 november tot en met 2 december 20% korting op ALLE items! Scoor jouw favoriete items dus op deze datums met flinke kortingen! Black Friday is de dag voor de koopjesjagers. En stiekem, zit er achter iedereen wel een kleine kortingskoning(in) verscholen. Heb je nou echt helemaal geen zin in dat getouwtrek om dat ene laatste item, elleboogwerk om vooraan in de rij te staan, onwijs erge drukte en hysterische mensen. Dat snappen wij ook helemaal! Daarom biedt Raved Musthaves ook de mogelijkheid om online, rustig van achteruit je laptop je favoriete items te bestellen met super lage prijzen.

Cyber Monday

Na het feestweekend gaan we nog even door, want ook op maandag 2 december tijdens Cyber Monday kun jij nog steeds profiteren van die heerlijke 20% korting op alle items van Raved Musthaves. Heb je Black Friday gemist of had je geen zin in de chaos in de winkels afgelopen weekend? Dan kun je namelijk nu nog steeds genieten van heerlijk lage prijzen! Wanneer de totale gekte en drukte van Black Friday dus net voorbij is, staat Cyber Monday alweer voor de deur. Maaar, gelukkig staat Cyber Monday centraal voor online shopping. Cyber Monday is dus eigenlijk de ultieme feestdag voor de online koopjesjagers. Ook Raved Musthaves doet hieraan mee en wij bieden leuke kortingen om iedereen voor een klein prijsje de leukste outfit te laten shoppen. Je hebt dus van 29 november tot 2 december de tijd om de beste deals te scoren! Heb jij dus een neusje voor aanbiedingen, vergeet dan zeker niet even op onze website te kijken.

We hope to see you!

Donderdag als eerste toegang tot de Black Friday en Cybermonday deals? Schrijf je hier in de voor de exclusieve toegang.

Team Raved