Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Filteren
Filter by Prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fanny packs shop je online of koop je bij ons in de boutique!

 

Fanny packs zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Bij Raved Musthaves hebben we de perfecte fanny packs voor jou uitgezocht! De fanny pack is hét mode item van dit moment, het tasje heeft een andere naam dan het heuptasje omdat je de fanny pack van voren draagt. Dit modeverschijnsel is eigenlijk pas sinds een aantal maanden helemaal in! Vroeger was de heuptas een beetje ouderwets, door een nieuwe draai aan de tas te geven en de fanny pack een wat meer fashion uitstraling te geven is de hype opgepikt door een aantal bekende personen. Toen is het balletje gaan rollen! Ook kun je de tas over je schouders dragen als soort nektas, alleen zit de tas dan schuin voor je borst. Dit wordt door veel mannen gedaan, super hip én tof!

De fanny pack is natuurlijk niet alleen maar een echt fashion item, het is ook gewoon super makkelijk en handig om er een te dragen! Zeker in de zomermaanden of tijdens een festival, je kunt al je persoonlijke spullen erin kwijt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over  dat je iets kwijt raakt. Wie wil dat nou niet?

Stel je bent niet in de mogelijkheid om onze boutique in Nistelrode te bezoeken, shop dan online bij Raved Musthaves! Als je voor 23:30 uur besteld, heb je jouw pakketje met jouw fanny pack de volgende werkdag in huis! Maak nu een account aan bij ons! Als er iets onduidelijk is over een bepaalde maat, kleur etc. kom gerust langs of stuur even een berichtje via Whatsapp of stuur een e-mail naar: klantenservice@ravedmusthaves.com. Onze medewerkers beantwoorden je bericht op werkdagen tussen 09:00 - 21:00 en op zaterdagen tussen 09:00 - 17:00.