Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Filteren
Filter by Prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Black friday mega deals bij Raved Musthaves Black Friday vier je samen met Raved Musthaves!

Black Friday is de shop dag van het jaar, valt op 27 oktober en bij Raved Musthaves een groot feest! Je profiteert alleen dan van hoge kortingen de hele dag door! Kortom: met Black Friday is het een groot feest, zowel in de boutique als online!

Wat is Black Friday?

Black Friday vindt altijd plaats op de dag na Thanksgiving. Het wordt gezien als dé dag dat je je kerstinkopen kunt gaan doen. Je profiteert dan van mega hoge kortingen en dat komt goed uit, vooral als de kerstinkopen gedaan moeten worden! De meeste Amerikanen zijn deze dag dan ook vrij van werk. Tijdens deze dag stromen de winkels overvol en doen mensen er alles aan om zijn/haar koopje te kunnen bemachtigen. Iedereen wil zijn koopje halen tijdens Black Friday en sommige winkels openen de deuren al om 3 uur ‘s nachts!

Black Friday herkomst

Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde staten en vind altijd een dag na Thanksgiving plaats. In de jaren 50 werd in de stad Philadelphia voor het eerst gesproken over ´Black Friday`. Dit woord werd gebruikt door de politie om de verkeersdrukte aan te duiden rondom deze shopping day. Rond 1981 kwam er een nieuw idee rondom de naam Black Friday: Winkels genereren tijdens deze dag een erg grote winst en komen dus uit de rode cijfers. Deze cijfers worden dan dus zwart. Zo ontstond er een tweede betekenis voor Black Friday.

Black Friday in Nederland

Black Friday is heel lang een shop dag geweest alleen in de Verenigde Staten. Vandaar dat deze dag ook het meest populair is in de VS. Sinds 2015 werd in Nederland voor het eerst opmerkelijk reclame gemaakt. Dit was voor 2015 ook al zo, maar niet opmerkelijk genoeg. Inmiddels is Black Friday ook populair in Nederland en maken veel mensen hier gebruik van. Black Friday valt ook in Nederland op 27 oktober. Zo kun je shoppen met hoge kortingen voor Sinterklaas en Kerst. Het is echter niet zo dat er op Black Friday een extra dag vrij gegeven wordt.

Black Friday online

Je zult het al wel raden.. Mega hoge kortingen betekent mega drukte in de winkels. Niet iedereen is daar blij mee, en wij snappen dat! Of heb jij geen tijd die dag en wil je ook profiteren van korting? Raved Musthaves zorgt ervoor dat je tijdens deze dag ook online bij ons terecht kunt! Zonder drukte! Je pakketje wordt dan gewoon naar je adres gestuurd.

Black Friday vier je samen met Raved Musthaves!

Raved Musthaves doet ook mee met Black Friday, want hoe heerlijk is het om de leukste, nieuwste items te scoren met korting? In ons assortiment vind je alle trends en goede basics. Of jij nu shopt voor jezelf, of kado wil doen aan een ander, bij Raved Musthaves slaag je gegarandeerd! Raved Musthaves heeft een breed aanbod sieraden, jeans, truien, vesten, jassen en ga zo maar door! Van tops tot aan broeken, je vindt het allemaal bij Raved Musthaves! Tijdens Black Friday shop je gezellig bij ons in de boutique. Houd jij niet zo van drukte, of heb jij geen tijd 27 oktober? Dan shop je de gehele collectie online!

  • Black Friday
  • Black Friday deals
  • Black Friday Nederland
  • Black Friday 2021