Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Filteren
Huidige filters
  1. Prijs € 20,00 en hoger Verwijder dit artikel
Selectie verfijnen
Kleur
Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

T-shirts zijn de basis van iedere kledingkast!

T-shirts zijn er al zo lang we ons kunnen bedenken. Een t-shirt is kleding dat de romp en schouders kleed. Erg handig is natuurlijk dat je ze het hele jaar door kan dragen. Een t-shirt is de basis van iedere kledingkast.

De t-shirt collectie van Raved Musthaves.

De t-shirt collectie van Raved Musthaves is erg breed. Dit omdat wij net zoveel van een leuk t-shirt houden als dat jij dat doet! Het assortiment zitten verschillende t-shirts zoals:

  • Donker gekleurde t-shirts: Deze t- shirts zijn dus donker van kleur en hierdoor is deze variant favoriet in de winter. Combineer je t-shirt met een leren jasje of wikkelvest, zo houd jij jezelf warm in de winter!
  • Licht gekleurde t-shirts: Deze t-shirts zijn dus licht van kleur en heeft daarom een zomerse uitstraling. Leuk dus om te combineren met een broek of rokje. Stijl je t-shirt af met een leuke ketting en je bent klaar voor de zomer!
  • T-shirt met tekst: Deze t-shirts zijn weer onder te verdelen in verschillende categorieën. Zo hebben we t-shirts met stoerdere tekst (street style t-shirts), maar ook t-shirts met schattige teksten.Er is altijd een shirt met tekst die beter bij je past, ga voor een t-shirt met tekst die bij je persoonlijkheid aansluit.
  • T-shirt met plaatjes: Dit soort t-shirts zijn ook weer onder te verdelen in lief en stoer. In ons assortiment zitten t-shirts met hartjes, maar ook t-shirt met stoere plaatjes erop.

De t-shirt kwaliteit

Wij letten erop dat onze t-shirt collectie voornamelijk uit katoen bestaan. Katoenen kleding brengt veel voordelen met zich mee, namelijk:

  • Het is geen zweet stof. Super fijn natuurlijk want niemand zit te wachten op vlekken in zijn/haar t-shirt, vooral niet in de zomer.
  • Katoen kleed warm in de winter. Katoenvezels zijn in staat om vocht op te kunnen nemen in de zomer. Maar ook om warmte vast te houden als het dus kouder wordt.
  • Katoen is erg sterk. Dit betekent dat kleding niet snel verslijt. De t-shirt collectie van Raved Musthaves is van goede kwaliteit.

Jouw t-shirt combineren

Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Dit omdat een t-shirt bij elke outfit past! Draag je t-shirt op een mom jeans of straight leg met sneakers voor een echte streetstyle look. Is dit nog te koud? Combineer je shirt dan met een leren jasje. Is de streetstyle look niet helemaal jouw ding? Houd jij meer van vrouwelijke / lieve outfits? Combineer je t-shirt dan op een (midi) rokje, is dit nog te koud? Ga voor een midi rok en draag er een wikkelvestje overheen, zo is je t-shirt nog steeds zichtbaar en heb je het lekker warm!