Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Filteren
Filter by Prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Happy singles day!

Het is weer 11 november en dat betekent: vrijgezellendag! De dag om het leven als vrijgezel te vieren. En daarom kun jij jezelf verwennen met heel veel korting. Shop vandaag zelfs de nieuwste items met korting.

Wat is singles day?

Singles day klinkt een beetje als een dag dat singles gaan daten. Maar dat is niet het geval. Tot 2014 wist eigenlijk niemand in Nederland wat deze dag betekende maar dat is snel veranderd. De singles vieren op deze dag dat ze vrijgezel zijn en verwennen zichzelf met de leukste cadeautjes met korting. Online kom je de hoogste kortingen tegen, en dit geldt niet alleen voor kleding. Naast kleding zijn er nog meerdere webshops die hier aan mee doen. De populairste categorie zijn: cosmetica, elektronica, wonen en natuurlijk mode. Zo kun jij er dus voor zorgen dat je op 11 november met het besteden van redelijk weinig geld een hele fijne dag hebt. Singles day is dus een koopjesdag waar iedereen profijt van kan hebben. Singles day wordt steeds populairder en er zijn dus ook steeds meer webshops die hier aan meedoen. Wil jij de beste aanbiedingen als eerst te pakken hebben? Ga dan op 10 november rond middernacht al klaar zitten, zo weet je zeker dat jij de eerste bent!

Voor wie is singles day?

Het lijkt misschien of dat singles day alleen voor de vrijgezellen onder ons is, maar eigenlijk kan iedereen gebruik maken van deze acties. Deze dag was ooit bedoeld voor vrijgezelle mannen in China, maar tegenwoordig is het overal ter wereld en voor iedereen. Ook de mensen die in een relatie zitten of getrouwd zijn kunnen hieraan deelnemen. Daarom is het ook zo'n groot succes. Je kunt een cadeautje kopen voor jezelf of iemand anders, zoals je beste vrijgezelle vriend of vriendin.

Waar komt singles day vandaan?

Over de oorsprong van singles day gaan verschillende verhalen rond. Wat we wel weten is dat deze dag in China is ontstaan. Het eerste verhaal is dat toen singles day ontstond in 1993, het om de vrijgezelle jongens in China ging. Het aantal jongens was en is nu nog veel groter dan het aantal meisjes. Er waren 4 Chinese mannen die op hun studentenkamer plannen aan het maken waren om alle vrijgezellen zo snel mogelijk aan een meisje te helpen. Dit zou een reden zijn waarom de dag voor singles zo belangrijk is en dit wordt geassocieerd met het kopen van leuke cadeaus. Maar er is ook nog een ander, droeviger verhaal over 11 november.

Dit verhaal gaat over een Chinese jongen die een relatie begon met een meisje die ernstig ziek werd en uiteindelijk overleed. Hij wilde haar leven vieren en doet dit in zijn eentje op het dak van de universiteit waar ze elkaar hebben leren kennen. Op 11 november, zijn verjaardag komen zijn vrienden bij hem om zijn verjaardag te vieren. Mensen zeggen dat hij op deze dag veranderde als mens en het dus een voordeel voor velen kan zijn om door een positieve dag te veranderen.

Waarom is singles day op 11 november?

11-11 is de dag waarop de meeste enen voorkomen. En de 1 staat natuurlijk symbool voor alleen zijn. Ieder jaar kom je dus op 11 november de grootste kortingen tegen om de singels een plezier te doen. Het lijkt of single day altijd al heeft bestaan maar dit is niet het geval. Deze kortingsdag is pas later naar Nederland gekomen en blijft ook nog wel even hier.

Wat shop jij met Singles Day?

Nu iedereen weet wat Singles day inhoudt, komt natuurlijk de volgende vraag: Wat ga jij shoppen met Singles Day? Shop jij voor jezelf, of voor een ander? Shop jij een gehele outfit? Van schoenen tot broek tot aan top? Of shop jij liever accessoires of sieraden? Met Singles Day is alles mogelijk! Neem eens een kijkje in je kast. Kijk naar wat je nog nodig zou hebben. Heb jij nog een nieuwe jas nodig? Deze shop je dan tijdens Singles Day ook met korting!

  • National singles day
  • Singles day 2021
  • Singles day acties
  • Vrijgezellen dag
  • 11 november Singles Day
  • Korting
  • Sale