Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Filteren
Filter by Prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

One shoulder voor verschillende gelegenheden

One shoulder is een trend die weer helemaal terug van weggeweest is! Zoveel verschillende items zijn er nu ook met one shoulder. Tops met een bandje, tops met een mouw maar ook jurken missen steeds vaker een mouw, waardoor je schouder bloot is. One shoulder items werden vooral naar feestjes of gelegenheden gedragen, maar tegenwoordig zie je het overal. Een echte hype dus!

Wat houdt one shoulder in?

One shoulder is het verschijnsel in kleding voor het bovenlichaam waarbij je een blote schouder hebt. Het woord one shoulder zegt het zelf al: One shoulder items missen dus een mouw en is dus ook anders als off shoulder en cut-outs in kleding. Cut-out en off shoulder kleding hebben twee mouwen, bij cut-out kleding een stuk stof (bijvoorbeeld op de schouders) verwijderd is, ook deze kleding heeft.

One shoulder VS off shoulder

Dat one shoulder een echte trend is, is ons nu wel bekend. De termen one shoulder en off shoulder worden nog wel eens door elkaar gehaald. Dit omdat het beide iets met de schouders te maken heeft natuurlijk. Maar wat is nu jouw favoriet? Ga jij voor een mooie top met een blote schouder, of kies jij voor een top met 2 mouwen waarbij je beide schouders bloot hebt? Vaak hebben one shoulder tops een stoere uitstraling en off shoulder tops hebben meer een vrouwelijke sexy uitstraling. Kies het stijltje wat jij wilt uitstralen op dat moment, of wat het best bij je past.

Verschillende one shoulder items

Er bestaan natuurlijk veel verschillende items met maar een schouder. Zo heb je off-shoulder tops. Deze kunnen variëren tussen aangesloten tops, en tops met een lossere pasvorm. Ook is er verschil in model, tegenwoordig zijn er ook verschillende haltertops met een schouder. Ook jurken kunnen one shoulder zijn. Deze kunnen ook weer verschillen in pasvorm; zowel aangesloten als een wat lossere pasvorm.

One shoulder combineren

One shoulder tops zijn makkelijk te combineren. Het hangt af van het stijltje dat je graag wil dragen. One shoulder tops ogen heel stoer als je deze combineert met een mom jeans of straight leg jeans! Maar combineer jij de top met een rokje of flared pants? Dan zie je er super classy en vrouwelijk uit! De keuze is dus aan jou! Stijl je outfit af met een paar sneakers of laarsjes. Om jouw one shoulder top op te fleuren, combineer je deze met toffe sieraden en accessoires van Raved Musthaves!

  • one shoulder tops
  • one shoulder blouse
  • one shoulder dresses