CYBER MONDAY! TOT 23:59 25% OP ALLES MET DE CODE: BLACK25

Klanten beoordelen ons met een 9,1!

Winkelmandje

BEZORGING

 • Ik heb een verkeerd item ontvangen, wat nu?

  Het komt helaas ooit voor dat er iets verkeerd is gegaan bij het verwerken van jouw order. Je mag dan direct contact opnemen met onze Whatsapp service: +316 10 58 15 29. In het berichtje mag je aangeven welk artikel je verkeerd hebt ontvangen en wat het ordernummer van de bestelling is. Ook mag je aangeven of je het artikel alsnog wilt ontvangen. Wij nemen het bericht zo snel mogelijk in behandeling en zullen samen tot een passende oplossing komen.

 • Op de dag van bezorging ben ik niet aanwezig, wat nu?

  Geen paniek! Je kan bij het bestellen aangeven dat je het wilt laten bezorgen bij een postkantoor zodat je het pakketje daar kan ophalen. Mocht je jouw eigen adres hebben ingevoerd en vervolgens niet thuis zijn dan komt post NL op een ander moment langs of bezorgen ze het bij je buren of bij een ophaalpunt. Daarvoor adviseren wij om je track&trace code in de gaten te houden.

 • Het item wat ik heb ontvangen is beschadigd, wat nu?

  Tijdens de verzending van je bestelling kan het helaas voorkomen dat je bestelling beschadigt. Hier kan jij als klant natuurlijk niets aan doen. Als dit is gebeurt neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Dit kan via onze Whatsapp service: +316 10 58 15 29 of via Facebook Messenger. Als je foto’s stuurt van het beschadigde item kan onze klantenservice meteen meekijken en met jou op zoek naar de beste oplossing. Wij streven ernaar om jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

  Je ontvangt na het plaatsen van jouw bestelling een orderbevestiging met daarin de track&trace code zodat je jouw bestelling kan volgen. Is jouw bestelling er niet binnen 1-3 werkdagen? Geen paniek! Wij zoeken het graag voor je uit. Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via Facebook en onze Whatsapp service: +316 10 58 15 29. Wij streven ernaar om jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

 • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

  Als je op werkdagen voor 23:30 bestelt, verzenden wij het item dezelfde dag nog. Dit geldt voor bestellingen uit Nederland en uit België. Bestel je uit een ander land dan kan het enkele dagen langer duren (hoe lang dit duurt staat aangegeven op www.postnl.nl) Het kan natuurlijk ooit voorkomen dat ons postbedrijf vertraging heeft, bijvoorbeeld op feestdagen, daarvoor adviseren we om je track&trace code goed in de gaten te houden en contact met ons op te nemen als dit langer duurt dan verwacht. Dit kan via Facebook Messenger en onze Whatsapp service: +316 10 58 15 29. Wij streven ernaar om jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

 • Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?

  Zodra je ingelogd bent op jouw account, is er een overzicht te zien van de door jou ingevulde gegevens. Ga naar adres bewerken om je gegevens aan te passen. Wil je jouw factuuradres bewerken, dit kan onder het kopje “Adresboek”. Wil je jouw naam of e-mailadres wijzigen? Dit kan onder het kopje “Contactgegevens”. Onder jouw e-mailadres staat een button met wachtwoord wijzigen. Hier kan je jouw gekozen wachtwoord veranderen.

 • Wat moet ik doen als ik een verkeerd artikel heb ontvangen?

  Het kan voorkomen dat er iets is misgegaan bij het verwerken van je besteling. Neem in dat geval dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Zo kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken. Je kan contact opnemen met onze WhatsApp service: +316 10 58 15 29 of via Facebook Messenger. Wij streven ernaar om jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

 • Is het mogelijk om meerdere bestellingen samen te voegen en tegelijk te laten bezorgen?

  Heb je meerdere keren los van elkaar besteld en wilt je het graag bij elkaar voegen? Dan horen wij het graag! Dan zorgen wij dat het als één pakket bij jou bezorgd wordt. Je mag dit direct melden via onze WhatsApp service: +316 10 58 15 29 of via Facebook Messenger.

 • Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen bij een Post NL afhaalpunt/postkantoor?

  Dat is mogelijk! Alleen zitten hier wel kosten aan verbonden. Na het afrekenen moet je ons een Whatsapp sturen om het om te laten zetten naar een ophaalpunt. De kosten hiervoor zijn €4,99. Let wel op dat je de track & trace code goed in de gaten houdt want bij veel ophaalpunten wordt het pakketje na een week of 10 dagen teruggestuurd naar ons als het niet wordt opgehaald door de klant.

 • Waar wordt mijn bestelling bezorgd?

  Je bestelling wordt bezorgd bij het afleveradres wat je zelf hebt opgegeven, let daarbij wel op dat de gegevens kloppen. Denk hierbij aan de juiste postcode, huisnummer met eventueel een toevoeging etc. Op werkdagen voor 23:30 besteld is de volgende dag al in huis!

 • Wat zijn de verzendkosten voor bestellingen in Nederland?

  Bij ons is verzending binnen Nederland gratis boven de €75,- als je een account hebt aangemaakt!

 • Wat zijn de verzendkosten voor bestellingen in België?

  Bij ons is verzending naar België gratis als je een bestelling van minimaal €75,- plaatst en een account hebt aangemaakt. Mocht je een bestelling onder de €75,- plaatsen dan betaal je verzendkosten van €4,99.

KORTINGSCODES & CADEAUBONNEN

 • Kan ik meerdere kortingscodes invoeren?

  Je kunt per bestelling gebruik maken van maximaal één kortingscode. Het combineren van codes is dan ook niet mogelijk.

 • Zijn kortingscodes ook nog na de actie periode in te leveren?

  Kortingscodes hebben een beperkte geldigheidsduur en zijn alleen te gebruiken zoals aangegeven staat in de actie.

 • Kan ik een kortingscode achteraf nog laten verrekenen?

  Helaas is het niet mogelijk om na het plaatsen van een bestelling achteraf een kortingscode of cadeaubon te verrekenen. Ook de klantenservice kan je hierbij niet helpen. Je kunt de kortingscode of cadeaubon uiteraard bij je volgende bestelling gebruiken.

 • Mijn LATERETURN code werkt niet, help!

  Als je latereturn code het niet doet, kan het zijn dat je niet bent ingelogd met een account. Een andere mogelijkheid is, dat het eindbedrag niet boven 0,00 uitkomt.

RETOUREN

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?

  Natuurlijk! Bij ons heb je 14 dagen de tijd om te bedenken of je item naar wens is of niet. Als jouw pakketje binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst bij ons terug is dan ontvang je het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Komt jouw retourpakketje later dan twee weken bij ons aan dan ontvang je jouw aankoopbedrag terug in de vorm van een tijdloze tegoedbon die op onze gehele collectie is te besteden. Het is van belang dat de items die je retour stuurt in originele staat zijn, geen nare geuren bevatten, vlekken en dat de kaartjes bevestigd zitten aan het item. Is dit niet het geval dan kunnen wij de items helaas niet retour nemen. Oorbellen mogen niet retour i.v.m. hygiëne.

 • Hoe stuur ik mijn items retour door middel van een fashionpack?

  Milieuvriendelijk hergebruik en kostenbesparend retour sturen is iets wat wij stimuleren door middel van het gebruiken van de fashionpack. Lees de instructies op de door jou ontvangen fashionpack en pak de item(s) op deze manier in. Als je de instructies volgt en het pakketje op deze manier terugstuurt zal het je kosten besparen bij het frankeren van je retourpakketje en heb je geen nieuwe verpakking nodig om het pakketje op te sturen. Let op! Lees de informatie op je retourformulier over hoe je het pakketje dient te retourneren en frankeren.

 • Hoe kan ik een pakketje retour sturen vanuit België?

  Voor klanten uit België geldt dat de verzending gratis is als je boven de 75,- bestelt. Voor een bestelling onder de 75,- betaal je 4,99 verzendkosten. Voor het retourneren geldt dat dit op eigen kosten is. Je kan bij een postkantoor bij jou in de buurt jouw pakketje laten frankeren en opsturen. Zorg daarbij dat ons adres: Harry van de Venstraat 5, 5388CT, Nistelrode, Nederland duidelijk vermeld staat en dat jouw adres niet meer zichtbaar is om verwarring te voorkomen. Zodra jouw retourpakketje bij ons binnen is wordt deze binnen een week verwerkt en wordt het bedrag teruggestort of eventueel een tegoedbon uitgeschreven (als het pakketje later dan twee weken na jouw ontvangstdatum bij ons aankomt). Als jouw retour verwerkt is, word je hiervan op de hoogte gesteld door middel van Whatsapp of Facebook Messenger.

 • Mag een sale artikel retour en krijg ik dan mijn aankoopbedrag teruggestort?

  Voor online bestellingen geldt dat je deze uiteraard mag retourneren en dat je het aankoopbedrag teruggestort krijgt op je rekening mits jouw retourpakketje binnen 14 dagen na ontvangst bij ons terug is. Is dat niet zo dan ontvang je jouw aankoopbedrag terug in de vorm van een tijdloze tegoedbon zodat je iets anders uit kan zoeken. Als je een afgeprijsd item in onze winkel koopt mag deze niet meer retour. Niet afgeprijsde items mogen altijd retour, dit geld alleen online en niet in de winkel. Je krijgt altijd je aankoopbedrag terug als deze binnen de bedenktijd van 14 dagen bij ons terug is.

 • Hoelang is mijn bedenktijd?

  Natuurlijk krijg je bij ons bedenktijd om te kunnen beslissen of je item naar wens is, echter gelden voor online en in de winkel andere regels. Voor het retour sturen online geldt dat de items in originele staat zijn, kaartjes er aanzitten, geen sporen van gebruik bevatten en/of nare geuren of vlekken. Als je online bestelt dient jouw retourpakketje binnen 14 dagen na jouw ontvangstdatum bij ons binnen te zijn. Als dat zo is dan ontvang je altijd het aankoopbedrag terug op je rekening, ook als het een sale item is. Is jouw retourpakketje later dan twee weken bij ons dan ontvang je jouw aankoopbedrag terug in de vorm van een tijdloze tegoedbon die op onze gehele collectie te besteden is.

 • Wat moet ik doen als ik geen retourformulier heb gekregen?

  Dan mag je een berichtje sturen naar onze klantenservice op Whatsapp +316 10 58 15 29 of Facebook Messenger. Wij helpen je dan graag verder!

 • Krijg ik mijn retourkosten vergoed?

  Het retourneren van je pakketje is echter op eigen kosten. Vergeet tijdens het retourneren niet om het retourformulier dat je bij je bestelling hebt ontvangen door te lezen en in te vullen. Op ons retourformulier staat ook vermeld hoe je jouw retourpakketje het voordeligst naar ons terug kan sturen zodat je kosten kan besparen!

 • Binnen hoeveel dagen wordt mijn aankoopbedrag teruggestort als ik iets retour stuur?

  Wij streven ernaar om binnen 14 dagen na aankomst bij ons alle retouren te verwerken en het bedrag terug te storten. Hiervan word je op de hoogte gesteld door middel van een Whatsapp bericht of Facebook Messenger. Is dit niet het geval dan mag je altijd contact opnemen, dan kijken we er samen naar! Hoe en wanneer wordt mijn bestelling terugbetaald? We zullen het bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening immers de retour aan de retourvoorwaarden voldoet. Heb je gekozen om het product te ruilen? Dan verzenden we na het ontvangen van je retour het nieuwe product.

 • Is het mogelijk om mijn bestelde artikelen om te ruilen voor een ander item?

  Nee dit is helaas niet mogelijk. Je kunt wel de artikelen die je terug wilt sturen, opnieuw bestellen. Zo ben je er zeker van dat wanneer je bestelt, je gewenste artikel nog op voorraad is. Het aankoopbedrag van de artikelen die je retour stuurt, wordt teruggestort.

 • Hoe kan ik weten of dat mijn retour is ontvangen en verwerkt?

  Alle retourpakketjes worden binnen 14 dagen na aankomst verwerkt en teruggestort. Als het is teruggestort of (als je pakketje later dan 14 dagen na dag van aankomst bij ons terug is) een tegoedbon is uitgeschreven word je hiervan op de hoogte gesteld doormiddel van een Whatsapp bericht.

 • Wat is de retourtermijn voor mijn artikelen?

  Natuurlijk krijg je bij ons bedenktijd om te kunnen beslissen of je item naar wens is, echter gelden hier wel bepaalde redenen. Voor het retour sturen van je pakketje geldt dat de items in originele staat zijn, kaartjes er aanzitten, geen sporen van gebruik bevatten en/of nare geuren of vlekken. Als je online bestelt dient jouw retourpakketje binnen twee weken na jouw ontvangstdatum bij ons binnen te zijn. Als dat zo is dan ontvang je altijd het aankoopbedrag terug op je rekening, ook als het een sale item is. Is jouw retourpakketje later dan twee weken bij ons dan ontvang je jouw aankoopbedrag terug in de vorm van een tijdloze tegoedbon die op onze gehele collectie te besteden is.

 • Wat zijn de retourkosten in NL?

  Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retour. Een regulier postpakket van PostNL kost €6,95

 • Wat zijn de retourvoorwaarden voor mijn online bestelde items?

  Als binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling jouw retourpakketje bij ons binnen is, ontvang je uiteraard jouw aankoopbedrag terug op je rekening! Dit geldt ook voor sale items. Mocht een pakketje later dan twee weken na de afleverdatum bij ons terug zijn, dan ontvang je jouw aankoopbedrag terug in de vorm van een tegoedbon. Voor de items die je wilt terugsturen geldt: - Ze moeten alle kaartjes nog bevestigd hebben. - De artikelen moeten nog in de officiële staat zijn. - De items dienen in de originele verpakking te zitten. - De geretourneerde artikelen bevatten geen sporen van make-up of gebruikssporen na het passen van de items. We nemen oorbellen niet retour i.v.m. hygiëne.

 • Hoe lang is een waardebon geldig?

  Aan onze waardebonnen en cadeaubonnen zitten geen einddata verbonden. Jouw bedrag gaat dus nooit verloren en je kan een nieuw item naar wens uitzoeken!

 • Mogen mijn items retour bij Happy Hours

  Helaas mogen deze niet retour omdat het anders niet mogelijk is om deze actie te hanteren.

WINKEL & BOUTIQUE

 • Hebben jullie ook een fysieke winkel?

  Ja zeker! Je kan bij ons online bestellen of gezellig langskomen in onze boutique in Nistelrode. De winkel is op woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 geopend. Op vrijdag van 10.00 tot 20.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. De boutique is op maandag, dinsdag en zondag (met uitzondering van koopzondagen) gesloten. Op een koopzondag is de winkel van 12.00 tot 17.00 geopend. We geven je graag eerlijk advies en helpen je met het vinden van een bij jou passende outfit dus kom gerust langs in onze boutique, de koffie of thee staat klaar!!

 • Wat zijn de openingstijden van de winkel?

  Maandag: gesloten Dinsdag: gesloten Woensdag: 10.00 tot 18.00 Donderdag: 10.00 tot 18.00 Vrijdag: 10.00 tot 20.00 Zaterdag: 10.00 tot 17.00 Zondag: gesloten (met uitzondering van koopzondagen, dan zijn we geopend van 12.00 tot 17.00)

CONTACT

 • Hoe kan ik een klacht melden?

  Wij staan open voor feedback zodat wij ons kunnen verbeteren! Wij zouden het dan ook fijn vinden als er eerst met ons contact wordt opgenomen zodat wij naar een oplossing kunnen kijken. Wij horen graag als je iets als vervelend ervaart zodat wij er van kunnen leren of met een passende oplossing kunnen komen. Dankzij jullie feedback komen wij erachter wat wij kunnen verbeteren om het voor jullie prettiger te maken! Je mag een Whatsapp bericht sturen naar +316 10 58 15 29 of contact opnemen via Facebook Messenger. Wij proberen hier zo snel mogelijk op te reageren.

 • Hoe kan ik me aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

  Je kan jezelf onderaan de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook kan dit in het menu als je bent ingelogd in je account. Je wordt dan op de hoogte gehouden van onze nieuwe collecties, kortingsacties, sale en andere leuke nieuwtjes! Je kan je afmelden via je account of door onderaan de nieuwsbrief die je hebt ontvangen aan te klikken dat je deze niet meer wilt ontvangen.

 • Ik heb een klacht over een item, hoe los ik dit op?

  Als je een klacht hebt over een artikel, of er is een item niet in orde, neem dan eerst contact op met onze klantenservice. Dit kan via Whatsapp +316 10 58 15 29, Facebook Messenger of je mag ons met het item bezoeken in onze boutique in Nistelrode. Zo kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken.

 • Wat is de garantietermijn voor mijn items?

  De garantietermijn voor je artikelen is 30 dagen. Op items met scheuren geven wij geen garantie.

BESTELLEN

 • Kan ik ook zonder een account een bestelling plaatsen?

  Dat is mogelijk! Je kan er voor kiezen om een bestelling te plaatsen zonder een account te hebben.

 • Kan ik bestellen vanuit België?

  Dat kan zeker! Als je vanuit België een bestelling hoger dan €75,- plaatst en een account aanmaakt zorgen wij ervoor dat jouw pakketje gratis thuis wordt bezorgd op het door jouw aangegeven adres in België. Voor alle bestellingen onder de €75,- zijn de verzendkosten €4,99.

 • Kan ik bestellen vanuit België met gratis verzending?

  Dat kan zeker! Als je vanuit België een bestelling boven de €75,- plaatst en een account aanmaakt zorgen wij ervoor dat jouw pakketje gratis thuis wordt bezorgd. Voor alle bestellingen onder de €75,- zijn de verzendkosten €4,99. Ook voor bestellingen vanuit België geldt op werkdagen voor 23:30 besteld is dezelfde dag verzonden!

 • Kan ik betalen met een fashioncheque?

  Dit is mogelijk! Echter is het wel handig om te weten dat wij het bedrag wat je hebt besteedt met de fashioncheque niet kunnen terugstorten op je rekening maar teruggeven in de vorm van een tegoedbon voor onze webshop of winkel. Het eventuele overige bedrag wat is betaald wordt uiteraard teruggestort op je rekening of teruggegeven.

 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

  Je ontvangt na het plaatsen van jouw bestelling een orderbevestiging. Op de dag van bezorging ontvang jij jouw track&trace. Is jouw bestelling er niet binnen 1-3 werkdagen? Geen paniek! Wij zoeken het graag voor je uit. Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via Facebook Messenger of Whatsapp: +316 10 58 15 29. Wij streven ernaar om jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

 • Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?

  Zodra je ingelogd bent op jouw account, is er een overzicht te zien van de door jou ingevulde gegevens. Ga naar adres bewerken om je gegevens aan te passen. Wil je jouw factuuradres bewerken, dit kan onder het kopje “Adresboek”. Wil je jouw naam of e-mailadres wijzigen? Dit kan onder het kopje “Contactgegevens”. Onder jouw e-mailadres staat een button met wachtwoord wijzigen. Hier kan je jouw gekozen wachtwoord veranderen.

 • Hoe plaats ik een bestelling?

  Heb je jouw favoriete musthave gevonden? Top! Selecteer eventueel de maat en klik op shopping bag. Je musthave is nu toegevoegd aan je winkelwagentje en je kunt lekker verder shoppen. Zolang de bestelling niet betaald is zijn de producten in je winkelwagentje niet voor je gereserveerd. Heb je jouw winkelwagentje gevuld met jouw favoriete musthave(s)? Dan wil je ze vast zo snel mogelijk bij je thuis hebben! Om dit mogelijk te maken is het tijd om je bestelling af te ronden. Klik weer op shoppingbag om naar je musthave(s) te gaan en eventueel nog iets te wijzigen of aan te passen. Klik vervolgens op ga door naar afrekenen. Je bent nu op de checkout pagina en kunt gemakkelijk in een scherm je gegevens invullen. Factuur Adres - Vul hier de adresgegevens in van het adres waar je de factuur wilt ontvangen. - Wil je het pakketje ergens anders ontvangen? Klik dan op 'verzendadres'. - Sla je gegevens op en maak een account aan. Zo kun je bij je eventuele volgende bestelling meteen door naar de checkout! - In de laatste stap kun je je bestelling controleren en eventueel een kortingscode toepassen of een fashioncheque gebruiken. - Je kunt ook aangeven of je onze nieuwsbrief (met kortingsacties, nieuwe trends en musthaves) wilt ontvangen. - Om de bestelling af te kunnen ronden moet je akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

 • Kan ik achteraf betalen?

  Dat is helaas niet mogelijk! We adviseren je om je betaling af te ronden met ideal of een andere betaalmogelijkheid.

 • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

  Als je op werkdagen voor 23:30 bestelt, verzenden wij het item dezelfde dag nog! Dit geldt voor bestellingen uit Nederland en uit België. Bestel je uit een ander land dan kan het enkele dagen langer duren. Het kan natuurlijk ooit voorkomen dat ons postbedrijf QLS vertraging heeft, of bijvoorbeeld op feestdagen, daarvoor adviseren we om je track&trace code goed in de gaten te houden en contact met ons op te nemen als dit langer duurt dan verwacht. Dit kan via Facebook Messenger, onze Whatsapp service: +316 10 58 15 29. Wij streven ernaar om jouw bericht zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

 • Kan ik mijn geplaatste bestelling nog wijzigen/annuleren?

  Als je iets wilt wijzigen of annuleren nadat je een bestelling hebt geplaatst adviseren wij om direct contact op te nemen met onze klantenservice! Dit kan via onze Whatsapp service: +316 10 58 15 29 of via Facebook Messenger. Zodra jij contact met ons hebt opgenomen gaan wij kijken of dat het nog mogelijk is om jouw bestelling te wijzigen of te annuleren. Wij kunnen dit echter alleen doen als de bestelling nog niet is verzonden! Nadat de bestelling is verzonden kunnen wij niks meer veranderen aan de bestelling.

 • Hoe gebruik ik een kortingscode, waardebon of een giftcard?

  Je maakt gebruik van de kortingscode of giftcard door deze toe te voegen bij de laatste stap van je bestelling. Er is maar één code per bestelling mogelijk.

 • Is het mogelijk om meerdere bestellingen samen te voegen en tegelijk te laten bezorgen?

  Heb je meerdere keren los van elkaar besteld en wil je het graag bij elkaar voegen? Dan horen wij het graag! Dan zorgen wij dat het als één pakket bij jou bezorgd wordt. Je mag dit direct melden via onze Whatsapp service: +316 10 58 15 29.

 • Is het veilig om bij Raved Musthaves te bestellen?

  Ja zeker! Bij Raved Musthaves online of in onze boutique shop je altijd in een veilige omgeving. Wij bewaren jouw gegevens veilig en delen ze nooit met een derde partij. Mocht je vragen hebben dan horen wij het uiteraard graag. Je kan contact met ons opnemen via onze Whatsapp service: +316 10 58 15 29 of gezellig onze winkel in Nistelrode komen bezoeken!

 • Is het mogelijk om artikelen te reserveren in mijn shoppingbag?

  Nee, het is niet mogelijk om items te reserveren. De artikelen die in je winkelmandje zitten kunnen ten alle tijden door iemand anders gekocht worden. Zodra jij jouw favoriete artikelen hebt besteld, en de bestelling volledig is afgerond, worden de artikelen voor jou gereserveerd!

 • Kan ik meerdere kortingscodes of waardebon codes gebruiken bij mijn bestelling?

  Nee, dit is niet mogelijk. Je kan één kortingscode of waardebon code gebruiken per order.

 • Komen uitverkochte artikelen weer terug op voorraad?

  Is jouw favoriete musthave helaas uitverkocht en wil je weten of dit product nog terug in de collectie komt? We proberen alle populaire musthaves natuurlijk weer zo snel mogelijk te bevoorraden, helaas is dit niet altijd mogelijk. Houd de webshop in de gaten en volg ons via social media (Facebook, Instagram) óf laat je e-mail achter bij het product op onze site, zodat je eenmalig via de mail geïnformeerd wordt wanneer het product weer op voorraad is. Je mag ook altijd contact opnemen met onze klantenservice via de Whatsapp service: +316 10 58 15 29. Dan geven wij je graag meer informatie over de item(s)!

 • Waar kan ik mijn bestelling vinden?

  Na het voltooien van je bestelling krijg je een verzendbevestiging met een track&trace code. Hier is de status van je bestelling te zien.

 • Wat zijn de verzendkosten voor bestellingen in Nederland?

  Bij ons is verzending binnen Nederland gratis boven de €75,- als je een account hebt aangemaakt!

 • Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

  Bij ons kan je betalen met deze betalingsmogelijkheden: Ideal Paypal Bancontact KBC ING Homepay Mastercard Visa Fashioncheque Mocht je vragen hebben of mocht het niet lukken met bestellen dan horen wij het graag van je en kan je contact met ons opnemen via Facebook Messenger of de Whatsapp service: +316 10 58 15 29. Dan helpen wij je graag verder!