GRATIS VERZENDING BIJ ORDERS BOVEN DE €50,- | VOOR 23:30u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN

Winkelmandje

CONTACT

 • Hoe kan ik een klacht melden?

  Wij staan open voor feedback zodat wij ons kunnen verbeteren! Wij zouden het dan ook fijn vinden als er eerst met ons contact wordt opgenomen zodat wij naar een oplossing kunnen kijken. Wij horen graag als je iets als vervelend ervaart zodat wij er van kunnen leren of met een passende oplossing kunnen komen. Dankzij jullie feedback komen wij erachter wat wij kunnen verbeteren om het voor jullie prettiger te maken! Je mag een Whatsapp bericht sturen naar +316 10 58 15 29 of contact opnemen via Facebook Messenger. Wij proberen hier zo snel mogelijk op te reageren.

 • Hoe kan ik me aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

  Je kan jezelf onderaan de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook kan dit in het menu als je bent ingelogd in je account. Je wordt dan op de hoogte gehouden van onze nieuwe collecties, kortingsacties, sale en andere leuke nieuwtjes! Je kan je afmelden via je account of door onderaan de nieuwsbrief die je hebt ontvangen aan te klikken dat je deze niet meer wilt ontvangen.

 • Ik heb een klacht over een item, hoe los ik dit op?

  Als je een klacht hebt over een artikel, of er is een item niet in orde, neem dan eerst contact op met onze klantenservice. Dit kan via Whatsapp +316 10 58 15 29, Facebook Messenger of je mag ons met het item bezoeken in onze boutique in Nistelrode. Zo kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken.

 • Wat is de garantietermijn voor mijn items?

  De garantietermijn voor je artikelen is 30 dagen. Op items met scheuren geven wij geen garantie.