GRATIS VERZENDING BIJ ORDERS BOVEN DE €75,- | VOOR 23:30u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN

Klanten beoordelen ons met een 9,1!

Winkelmandje

CONTACT

 • Hoe kan ik een klacht melden?

  Wij staan open voor feedback zodat wij ons kunnen verbeteren! Wij zouden het dan ook fijn vinden als er eerst met ons contact wordt opgenomen zodat wij naar een oplossing kunnen kijken. Dankzij jullie feedback komen wij erachter wat wij kunnen verbeteren om het voor jullie prettiger te maken! Je mag een Whatsapp bericht sturen naar +316 10 58 15 29 of contact opnemen via Facebook Messenger. Wij proberen hier zo snel mogelijk op te reageren.

 • Hoe kan ik me aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

  Je kan jezelf onderaan de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook kan dit in het menu als je bent ingelogd in je account. Als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief, word je als eerste op de hoogte gesteld van onze nieuwe collecties, kortingsacties, sale en andere leuke nieuwtjes! Je kan jezelf afmelden voor onze nieuwsbrief via je account. Of je kan onderaan de nieuwsbrief die je hebt ontvangen, aanklikken dat je deze niet meer wilt ontvangen.

 • Ik heb een klacht over een item, hoe los ik dit op?

  Als je een klacht hebt over een artikel, of er is een item niet in orde, is dat natuurlijk erg vervelend. Wij willen je vragen om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Zodat wij de mogelijkheid hebben om met een oplossing te kunnen komen. Dit kan via Whatsapp +316 10 58 15 29, Facebook Messenger of je mag met het item langskomen in onze boutique in Nistelrode. Zo kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken!

 • Wat is de garantietermijn voor mijn items?

  De garantietermijn voor je artikelen is 30 dagen. De garantie is geldig als het een productiefout betreft of als je een gegronde klacht over het item hebt. Op de volgende kwetsbare delen van een item, zit geen garantie: - Scheuren in een broek die verder scheuren - Glitters en pailletten - Knopen en ritsen - Sieraden - Verkeerd gewassen/gedroogde items