GRATIS VERZENDING BOVEN DE 50 EURO | VOOR 23:30u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN

Winkelmandje

Shop By
Filter by Prijs
We can't find products matching the selection.

Invicta horloges bij Raved Musthaves

Invicta horloges zijn enorm uniek binnen hun categorie, met meer dan 200 horloges in de complete Invicta collectie is er voor ieder wel een favoriet te vinden. Invicta wat onoverwinnelijk betekend in het Latijns, staat voor de hoge kwaliteit van hun producten. Invicta heeft enorm veel verschillende modellen en stijlen ontworpen. De Invicta horloges gaan van sportief en trendy, tot hoge kwaliteit uurwerken. Je kunt ze dus goed verdelen onder de luxe horloges en de sportieve horloges. Het verschil zit hem natuurlijk in het soort materiaal en design. Invicta heeft een enorme collectie, om het wat gemakkelijker te maken heeft Raved Musthaves voor jou gefilterd op Invicta heren collectie en hiervan de mooiste modellen uitgekozen. Ook bestaat er een Invicta dames collectie. Invicta is een erg sterk horloge merk in het trendy segment van horloges. De collectie begint met een prijs van €99,- wat een erg scherpe prijs is gezien de hoge kwaliteit materialen en afwerkingen. Ook de kleuren van de horloges zijn enorm variërend, van stijlvol zwart of zilver tot zeer felle kleuren.

Het design van de Invicta Watches

Invicta is enorm groot geworden en heeft tegenwoordig vele mogelijkheden, doordat ze zo’n gigantisch assortiment hebben en een enorme diversiteit qua horloges. Momenteel zijn er al 20 Invicta collecties op dynamisch gebied. De collecties variëren ook hier weer enorm. Van de oversized fashion horloges tot horloges geschikt voor de actieve sporter. De Invicta watches zijn ontworpen met vele functies die veel verder gaan dan alleen het aanduiden van tijd en datum. Invicta staat hierdoor dan ook wel bekend als een van de veelzijdigste horloges ter wereld.

Invicta heeft enorm veel verschillende horloge modellen. Hieronder hebben zij nog een extra uniek aspect ontwikkeld en dat is dat er ook een aantal verschillende uurwerken zijn:

Invicta kwartsuurwerk

Dit soort uurwerk loopt op elektriciteit uit een batterij. Deze batterij gaat gemiddeld zo’n 2 tot 3 jaar mee en moet daarna verwisseld worden. De meeste Invicta horloges beschikken over een kwartsuurwerk.

Mechanisch uurwerk

Dit soort uurwerk loopt via een opwindveer. Deze opwindveer moet periodiek met de hand worden opgewonden, gemiddeld zo’n beetje om de dag. De allereerste ambachtelijke horloges voor consumenten hadden oorspronkelijk een mechanisch uurwerk. Zowel voor hun uiterlijk als vanwege de techniek geniet deze uurwerksoort de voorkeur van liefhebbers met een oog voor de verfijnde horlogeambacht.

Automatisch uurwerk

Dit soort uurwerk is een mechanisme die zichzelf opwind door de bewegingen van je pols. Eenmaal volledig opgewonden, loopt een automatisch uurwerk gemiddeld zo’n 40 uur door wanneer je hem af doet. Ondank zijn minder hoge accuraatheid dan een kwartsuurwerk, waarderen veel liefhebbers de complexere techniek van een automatisch uurwerk. Vrijwel alle automatische Invicta horloges hebben aan de achterzijde dan ook een glazen uurwerkdeksel, om deze fraaie techniek te kunnen bewonderen.

De meest populaire Invicta Watches die Raved Musthaves verkoopt zijn:

  • Invicta Speedway horloge
  • Invicta Pro Driver horloge
  • Invicta heren horloge
  • Invicta dames horloge
  • Invicta horloge goud.