GRATIS VERZENDING BOVEN DE 50 EURO | VOOR 23:30u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN

Winkelmandje

Shop By
Filter by Prijs
We can't find products matching the selection.

BRAND NEW MAEL

It’s time to announce our new brand, MAEL! De merknaam Mael heeft te maken met royalty, Mael is namelijk de Franse vertaling van prins. De koninklijke benadering van Mael wordt getoond in hun kwaliteit boven kwantiteit, de constante behoefte aan uitbreiding en het absurd hoge bereik. De lucht kent spreekwoordelijk geen grenzen voor het jonge team dat zich achter Mael bevindt. Het ambitieuze team werkt al jaren aan hun kennis en ervaring om de juiste beslissingen te nemen wat betreft de visie en de overtuiging van het merk naar de klant. Het merk Mael is al een tijdje on-fashion! Met de passie van het team en alle actuele bezigheden blijft het merk enorm populair. Het team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde leden gekozen door Creative Director van het merk: Tijs Wiedijk. Tijs ook wel eigenaar van het merk Mael heeft al zolang hij zich herinnert oog voor stijl. Thijs begon in de mode-industrie met het verkopen van pakken toen hij nog maar een tiener was. 15 jaar vele lessen en ervaring later en Tijs Wiedijk is het hoofd van Mael, een merk dat volledig uit eigen handen en hoofd ontwikkeld en tot stand gekomen is. Mael zal altijd blijven groeien, want bij Tijs Wiedijk is er altijd ruimte voor verbetering en uitbreiding.

OWNED BY LUUK & SIEM DE JONG!

Met de broertjes Luuk en Siem de Jong als investeerders en mede-eigenaren groeit het merk nog eens zo hard. Mael wordt namelijk door veel voetballers gedragen en dat creëert een stijl en uitdrukking van het merk. De voetballende Siem de Jong die bij Ajax speelde en zijn broer de voormalig favoriet en aanvoerder van PSV Luuk de Jong hebben hun passie voor mode dus doorgezet met het merk Mael. Zo kunnen zij na hun voetbalcarrière de focus direct leggen op iets wat zij beide naast het voetbal graag doen of mee bezig zijn. Luuk en Siem gebruiken dan ook graag hun voetbalcollega’s en connecties die zich onder de juiste doelgroep bevinden. Zo heeft Siem de Jong nog snel een heerlijke Mael hoodie in de koffer van een van de meest stijlvolle voetballers Daily Blind weten te stoppen voordat ze vertrokken naar Italië. De broertjes Siem en Luuk de Jong hebben hun sportmentaliteit op een fantastische manier weten over te brengen naar het team achter het merk. Zo heeft het merk een bepaalde uitstraling en boodschap wat de doelgroep zeker aan zal trekken.

MAEL COLLECTIE

Er wordt iedere keer druk gewerkt aan de collecties door het team achter Mael. De collecties bestaan groot en deels uit Mael hoodies, Mael sweaters, Mael shirts, Mael schoenen en Mael tassen. De collecties zijn anders dan bij andere merken. Mael oogt totaal niet schreeuwerig, maar juist rustig met een oog voor detail. De kleuren die Mael gebruikt zijn erg variërend van rood tot licht roze, maar er zijn ook de basic zwart/wit tinten. Mael heeft de uitdrukking van een stoere, maar tegelijkertijd eigenzinnige en zelfs een beetje vintage look! Mael trui Mael shirt Mael hoodie Mael studio Luuk de Jong Siem De Jong