GRATIS VERZENDING BOVEN DE 50 EURO | VOOR 23:30u BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN

Winkelmandje

Shop By
Filter by Prijs
We can't find products matching the selection.

Radical collectie

Het merk Radical wat gedragen wordt door Djarno en Dre Hazes is verkrijgbaar bij Raved Musthaves in Nistelrode en uiteraard online te bestellen. Je vindt hier onder andere Radical hoodies, sweaters, T-shirts en andere Radical kledingstukken. Waar Dre Hazes uitverkochte shows loopt in de Radical kleding, draagt Djarno ook graag de Radical fashion items. Radical is een internationaal modemerk wat staat voor hoge kwaliteit fashion items voor mannen en vrouwen, opgericht in 2011. Roy Janssen is de eigenaar/ontdekker van Radical. Toen hij geen leuke kleding meer kon vinden besloot hij zelf te gaan ontwerpen. Zo is hij begonnen met zes T-shirts in zijn eerste collectie. Oorspronkelijk is de Radical collectie dus begonnen met T-shirts. De laatste jaren heeft het label zijn visie uitgebreid en heeft nu een enorm brede collectie ontwikkeld waaronder Radical polo’s, Radical truien, Radical shirts, Radical jeans, Radical jassen en zelfs een eigen badmode lijn. Het merk werd beroemd en gezien door de kleurrijke trackpants.

De Radical missie

De missie van Radical is om een levensstijl te creëren voor edgy mannen en vrouwen die anders durven te zijn. Goede kwaliteit is de belangrijkste waarde die het merk tot zich neemt. Het team streeft ernaar dat de producten uitstekend zijn en zij proberen altijd de beste te zijn in wat zij doen. Wat voor het merk belangrijk is om door te groeien is innoveren en trends in een vroeg stadium opmerken. Vasthoudend zijn en tegelijkertijd luisteren naar wat de zelfverzekerde man of vrouw van de 21ste eeuw wil, is erg belangrijk. Verfijnde, inspirerende, modieuze en tegelijkertijd ruwe items met onderscheidende details zijn de sleutel tot de prachtige Radical kledingcollecties.

Radical hoodies

De Radical hoodies waren afgelopen seizoen een groot succes, de "radical hoodie mint" was niet weg te denken op festivals en het straatbeeld. Mede door Djarno die hiermee Radical fashion liet zien aan de mannen.

Shop nu snel jouw favoriete Radical items online of in store! Je vindt onder andere de volgende items bij Raved Musthaves:

  • Radical Hoodie
  • Radical T-shirt
  • Radical Sweater
  • Radical Trackpants
  • Radical Jeans