Voor 23:30 besteld > vandaag verzonden | Wekelijks nieuwe items 🔥 | Co2 neutrale verzending

Winkelmandje

Over Raved Musthaves

 

Raved Musthaves – Is opgericht door Vera van den Heuvel. Binnen 3 jaar groeide het bedrijf uit tot een vooraanstaande webshop met wekelijks nieuwe trends. Sinds 2016 is het ook mogelijk de fysieke winkel in Nistelrode te bezoeken en maakte de Heren afdeling zijn entree (Gerund door Partner Joost van der Heijden).

Het team stylisten van Raved Musthaves spotten wekelijks de laatste trends in binnen- en buitenland en gaan speciaal voor jullie op pad deze wekelijks voor jullie te scoren. Hierdoor kun je dus wekelijks de nieuwste musthaves shoppen zowel online als in onze winkel.

Bij Raved Musthaves shop je dus wekelijks de nieuwste fashion items.Prijs en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Naast onze wekelijkse collecties bieden we ook een aantal labels aan. Dat betekent dat je naast onze eigen items ook verschillende populaire merken kunt shoppen, zowel online áls in de winkel.

Het team van Raved Musthaves staat altijd voor je klaar! Service staat bij ons op nummer één. Zo kun je ons bereiken per Facebook bericht, mail, telefonisch of via onze whatsapp service. Ook staan we klaar op onze Social Media kanalen zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan. Heb je een klacht of ondervind je een probleem? Aarzel niet en neem contact met ons op doormiddel van de bovenstaande kanalen.

Naast onze klantenservice vinden wij het belangrijk dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis komt. Bestel je op werkdagen voor 23:30? Dan kun je er van uit gaan dat je bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt en er een grote kans is dat deze de dag erna al voor je klaar ligt, handig!

Service, gratis én snelle levering en de nieuwste trends voor betaalbare prijzen zijn voor ons het belangrijkst hier zijn we dan ook het allersterkst in en doen er alles aan dit voor jullie waar te kunnen maken! Tips & suggesties voor veranderingen of verbeteringen zijn daarom altijd welkom!

Snel en direct antwoord? Benader direct een medewerker van onze klantenservice via Facebook Messenger hier zijn we maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 bereikbaar.

Wij wensen je veel shopplezier en zien graag je bestelling tegemoet! Liefs Team, Raved Musthaves